Siedziba: Częstochowa

ul. Przestrzenna 20A

07:00 – 20:00

Pon - Sob

Tel. 732 732 555

Opinie Klientów

Poniżej opinie Klientów (źródło: Facebook oraz Google), którym pomogłem uzyskać kredyt hipoteczny.

Mam ogromną satysfakcję z tego, że dzięki mojej pomocy Klienci mogą realizować swoje cele i marzenia. Kawałek „własnego kąta” to ważny cel; często jeden z najważniejszych. Filip Małachowski

Anna Wojtasińska

22 marca 2022

„Jesteśmy ogromnie wdzięczni za zaangażowanie! Pełen profesjonalizm i niesamowita wiedza, którą w umiejętny sposób Pan Filip nam przekazywał poskutkowały domknięciem procesu uzyskania przez nas kredytu hipotecznego. Dziękujmy bardzo”

Łukasz Sroka

21 marca 2022

„Pan Filip jest niezastąpiony. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i doświadczenie. Człowiek godny zaufania. Gorąco polecam.”

Agnieszka Struzik

22 kwietnia 2022

„Polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy w temacie kredytów, osobę Pana Filipa, gdyż jest to człowiek, który pracuje z pasją i zaangażowaniem, traktuje każdą sprawę jak wyzwanie, podpowiada rozwiązania i szczerze oraz z niesamowitą cierpliwością odpowiada na pytania (nawet te z pozoru głupie 😁). Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie, kontakt utrzymuje na każdym etapie załatwianej sprawy a nie pozostawia klienta samemu sobie. „Przerobiliśmy” z partnerem kilku doradców i rezygnowaliśmy z nich właśnie przez totalny brak zainteresowania i zaangażowania. U Pana Filipa człowiek czuje od pierwszego kontaktu chęć pomocy i profesjonalizm w każdej minucie rozmowy.
Panie Filipie, dziękujemy z całego serca za to, że dzięki Pana pomocy spełniliśmy marzenie o swoim miejscu na ziemi.
Pięć gwiazdek to zdecydowanie za mało na ocenę Pana osoby…
Agnieszka i Janusz”

Anna

19 maja 2022

„Z wielką przyjemnością chciałabym zarekomendować współpracę z Panem Filipem. Profesjonalne podejście do klienta, cierpliwość i duża wiedza to połączenie idealne które są niewątpliwie wizytówką współpracy z Panem Filipem. Dawno nie udało mi się spotkać osoby która wzbudza tak duże zaufanie na początku współpracy i jeszcze większe na końcu. Szczerze polecam”

Nataliia Zeinalowa

13 marca 2022

„Dziękuję od całego serca Panu Filipu za dobrą robotę. Jestem obcokrajowcem, chciałam dostać kredyt hipoteczny, ale nie mam zbyt dużo wolnego czasu po prace i doświadczenia w tej strukturze. Pan Filip prowadził mnie od zera do otrzymania kredytu. Odpowiadał na jakiekolwiek pytania i cały czas trzymał związek. Teraz już cieszę się swoim mieszkaniem) Jestem wdzięczna za to Panu Filipu. To bardzo dobry profesionalista. Polecam jak najbardziej.”

Monika C

01 marca 2022

„Pan Filip Małachowski to profesjonalista w każdym calu. Niebywale kompetentny, rzeczowy, słowny, działający natychmiastowo bez jakiejkolwiek zwłoki. Osoba na której można polegać i powierzyć jej tak ważną kwestię jak uzyskanie optymalnego kredytu hipotecznego. I co dla nas najważniejsze był dla nas dostępny poza standardowymi godzinami pracy. Polecamy każdemu kto szuka pośrednika kredytów hipotecznych.”

Monika Kamieniecka

31 stycznia 2022

„Sugerując się jedynie pozytywnymi opiniami o usługach Pana Filipa wybraliśmy go na naszego doradcę – i nie zawiedliśmy się, a Jego zaangażowanie wręcz przerosło nasze najśmielsze oczekiwania. Ogromny profesjonalizm, rzetelność i dbałość o każdy szczegół to tylko niektóre z cech które Go wyróżniają. Ilość poświęconego nam czasu na rozmowy, wyjaśnienie wszelkich wątpliwości pozwoliły przebrnąć sprawnie przez cały proces kredytowy. Z czystym sercem polecamy usługi Pana Filipa :)”

Agnieszka Sobczyk

07 grudnia 2021

„Profesjonalny i miły doradca!!. Pan Filip bardzo pomógł Nam zrozumieć i wytłumaczyć w prosty sposób nie zrozumiałe dla nas zagadnienia, wypełnić dokumenty i wybrać bank. Odpowiadał na każde nurtujące pytania, dzięki czemu w szybki i przyjemny sposób udało nam się zdobyć kredyt. I z tego miejsca chcielibyśmy bardzo podziękować Panu Filipowi za zaangażowanie i pomoc w zdobyciu wymarzonych 4 kątów. Polecam każdemu!.”

Przemek Mes

30 grudnia 2021

„Bardzo polecamy Pana Filipa pomógł załatwić nam wszystkie dokumenty, zostało nam to dokładnie wytłumaczone i omowione.
Na każde pytanie dostaliśmy konkretną Odpowiedź, złożony wniosek bez żadnych poprawek.
Pełen profesjonalizm. Dziękujemy 🙂”

Krzysztof Śpiewak

28 listopada 2021

„Serdecznie polecam Pana Filipa. Pan Filip pomoże nawet w bardzo trudnych sprawach dzięki swojemu zaangażowaniu które kończą się sukcesem czyli udzieleniu kredytu . Dziękuję bo było ciężko ale się udało.”

Łukasz Bialik

24 listopada 2021

„Do uzyskania kredytu p. Filip poświęcił Nam z 2657 minut na rozmowy telefoniczne w których wszystko skrupulatnie i cierpliwie wyjasniał:) Pomagał również w kwestiach których zakres obowiązków na pewno nie dotyczył co uznaję za olbrzymi plus. Biorąc pierwszy kredyt był tą osobą, która poprowadziła do jego skutecznego uzyskania. Nam pozostaje spłacać raty, a Wam jeśli szukacie odpowiedniej osoby chwytać za telefon i dzwonić. Pozdrawiam!”

Remi

01 grudnia 2021

„Jeżeli szukacie dobrego i rzetelnego doradcy finansowego to już dalej nie musicie. Pan Filip jest specjalistą w każdym calu. Od samego początku do końca szczegółowo analizuje i prowadzi cały proces hipoteczny. Poświęca bardzo dużo czasu na wyjaśnienie wszystkiego, omawia wszystko krok po kroku. Współpraca z takim doradcą to czysta przyjemność 🙂 Zdecydowanie będę polecał Pana Filipa moim znajomym. Dzięki wielkie Panie Filipie 🙂 5+”

Łukasz Pyda

09 października 2021

„Jeżeli przyznawali by Oskara za doradcę kredytowego z całą pewnością Pan Filip zgarnia nagrodę. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie można wyczuć już podczas pierwszej rozmowy. Zawsze z dobrą radą oraz w stałym kontakcie. Kompleksowo przedstawiony i krok po kroku wyegzekwowany plan działania. Jest mi niezmiernie miło że miałem przyjemność przechodzić przez proces kredytowania z takim fachowcem ! Jeszcze raz dziękuję !”

Angelika Skalska

09 sierpnia 2021

„Polecam Pana Filipa z czystym sumieniem, prezentuje on swoją osobą pełen profesjonalizm. Bardzo uprzejmy, sympatyczny i kontaktowy. Widać u Pana Filipa pełne zaangażowanie. Jeszcze raz polecam!”

Jakub Bochenek

12 sierpnia 2021

„Pan Filip Małachowski to specjalista najwyższej klasy. Cechuje go nie tylko ekspercki poziom wiedzy o kredytach hipotecznych, ale również indywidualne podejście do klienta, bardzo dobra komunikacja oraz otwartość na potrzeby i pytania kredytobiorców. Przejście trudnej ścieżki kredytowej – od wyliczenia zdolności do uzyskania pozytywnej oceny – dzięki Panu Filipowi było zrozumiałe i proste. Osoba Pana Filipa jest absolutnie godna polecenia każdemu, kto stara się o własne „M”.”

Leszek Bednarski

30 maja 2021

„Dla osób takich jak Pan Filip skala ocen przez google powinna zostać rozszerzona do dziesięciu gwiazdek, pięć to stanowczo za mało. Profesjonalne podejście nawet do najtrudniejszych tematów hipotecznych, ogrom energii i czasu poświęcony na załatwienie sprawy. Ogromna wiedza o kredytach hipotecznych w różnych bankach. Bez pana Filipa odpuściłbym temat domu po pierwszym nieudanym podejściu. Gorąco polecam, po co brać się za coś na czym człowiek się nie zna? Lepiej zostawić sprawy profesjonalistom takim jak Pan Filip i zaoszczędzić dużo czasu i nerwów. Pozdrawiam”

Michał Wiśniewski

15 kwietnia 2021

„Pan Filip to najlepsza osoba jaką można spotkać przy kupnie nieruchomości. Prowadzi całą sprawę związaną z kredytem z niezwykłym zaangażowaniem i skutecznością. Od samego początku zakupu nieruchomości prowadzi klienta za rękę i pomaga we wszystkich sprawach bankowych z doborem jak najlepszej oferty dla klienta. Jest w stałym kontakcie i tłumaczy w sposób prosty i przejrzysty wszystkie niejasności. Z czystym sumieniem muszę przyznać, że gdyby nie Pan Filip to nic by z tego nie było. Polecam wszystkim w 100 % ! :)”

Maciej Nieznam

26 kwietnia 2021

Profesjonalna obsługa.
„Osobiście polecam wszystko sprawnie i na temat obszerne tematy za I przeciw zwiazane z kokretna symulacja. Za każdym razem jak coś ruszyło się do przodu był kontakt mailowy lub telefoniczny.”

Piotr Pindych

10 kwietnia 2021

„Dzień dobry. Z czystym sumieniem polecam usługi Pana Filipa MAŁACHOWSKIEGO. Naprawdę świetny fachowiec, zna się doskonale na tym co robi, wie co mówi i sprawdza się to. Przeprowadził mnie przez cały proces zakupu nieruchomości. Świetny kontakt od samego początku, od udzielania rad, poprzez wywiad w celu obliczenia zdolności i wszystkie kolejne kroki, aż do zamknięcia trwającej ponad dwa miesiące historii zakupu. Polecił mi Rzeczoznawce, który też ekspresowo i fachowo przeprowadził wycene, Panią Notariusz, która także mimo natłoku pracy, znalazła czas, na sporządzenie aktu notarialnego. Cały mój wysiłek polegał tylko na dostarczaniu dokumentów, a resztę ogarniał sam i o wszystkim informował na bierząco. Przedewszystkim dba o bezpieczeństwo finansowe klienta, przestrzegał przed różnymi zagrywkami oraz o tym, aby zabezpieczyć się przed utratą zadatku w razie jakichś nieprawidłowości ze strony sprzedających lub wad prawnych nieruchomości, zawsze służył pomocą i nie naraził mnie na dodatkowe koszty. Zależy mu żeby każdy klient miał poczucie bezpieczeństwa, a nie jak inni doradcy czy pośrednicy, odwalić robotę jaką mają do odwalenia, wziąść kasę i spadać.
Do Pana Filipa mam pełne zaufanie i jestem wdzięczny za każdą pomoc i radę jaką od Niego otrzymałem. Naprawdę świetny doradca i przedewszystkim człowiek. Szacun. Pozdrawiam.”

Agnieszka Żaba

29 marca 2021

„Pan Filip oprócz profesjonalizmu cechuje się niezwykłą skutecznością. Działa bardzo konkretnie, celowo, biorąc pod uwagę możliwości i potrzeby klienta i przede wszystkim ukierunkowane na osiągnięcie sukcesu w postaci kredytu:-) Nie opowiada żadnych bzdur i nie uprawia zbędnego czarowania, czy marketingu. Do tego jest bardzo kontaktowym i miłym człowiekiem. Byłam klientem trudnym (ze względów prawnych) i Pan Filip podjął się tematu, większość ludzi nie lubi się nieco „spocić”, a Pan Filip „wziął byka za rogi” i dał radę. Nie przekreślił mnie na wstępie, za co szczególnie doceniam jego zaangażowanie i entuzjazm. Dla mnie załatwił kredyt na budowę domu, podeszliśmy do tematu poprzez zaplanowanie działań ukierunkowanych na przygotowanie wszystkich dokumentów w okresie kilku tygodni przed złożeniem wniosku. Określił dokładnie możliwości, wytypował konkretne banki i oferty, tak aby nie tracić szans na przyszłość i nie psuć scoringu. Bardzo cenne jest również to, iż oferty banku analizował również pod kątem korzyści dla klienta, czyli mnie. Bardzo starannie przygotowaliśmy całą dokumentację, na każdym etapie uzyskiwałam wszelkie niezbędne informacje i wyjaśnienia. W efekcie uzyskałam kredyt bez żadnych dodatkowych komplikacji na bardzo dobrych warunkach. Pomógł już również innej znajomej mi osobie, która już buduje dom:-) Dodatkowo warto wspomnieć, iż wszystko odbywa się legalnie, bez krętactw, machlojek. Prowizję Pana Filipa płacił bank, więc to również jest wielki plus. Polecam współpracę z Panem Filipem.”

Urszula Śledziona

24 stycznia 2021

Nie mogliśmy lepiej trafić. Pan Filip to człowiek z pasją. Dzięki jego determinacji i zaangażowaniu udało nam się uzyskać kredyt hipoteczny na bardzo dobrych warunkach. Przede wszystkim bardzo dobry kontakt. Na każdym etapie wszystko rzetelnie tłumaczone. W razie jakichkolwiek wątpliwości służy pomocą. Mimo kilku problemów, które spotkały nas po drodze Pan Filip wytrwale dążył do tego, abyśmy uzyskali pozytywną decyzję. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Pełen profesjonalizm. Osoba godna polecenia!

Maja Hylińska

04 stycznia 2021

Gorąco polecam Pana Filipa!!! Świetny i profesjonalny doradca.

Ada Wilczyńska

21 grudnia 2020

Pełen profesjonalizm. Pan Filip w ekspresowym tempie pomógł mi uzyskać kredyt na mieszkanie. Wszystko tłumaczył rzetelnie i skrupulatnie. Indywidualne podejście do klienta. Plus ogrom pozytywnej energii, która bije od Pana Filipa. Polecam i będę polecać 🙂

Dawid P

19 listopada 2020

„Profesjonalista przez duże P. Od początku współpracy było widać, że Pan Filip robi to co lubi. Byłem informowany o każdym kroku z wyprzedzeniem oraz każdy etap był rzetelnie wyjaśniony. Dziękuję za pomoc i podzielenie się swoją wiedzą.”

Elżbieta Balińska

11 listopada 2020

„Pan Filip jest super człowiekiem. Pomógł nam w uzyskaniu kredytu hipotecznego a było naprawdę ciężko. Niemożliwe stało się możliwe. Jest stuprocentowym profesjonalistą i stuprocentowym człowiekiem. Nasze sprawy doprowadził do końca i nie zostawił nas bez pomocy. Polecam współpracę z Panem Filipem, każdemu kto potrzebuje mieszkania lub domu. Bo jak nie Filip to nikt! Dziekuję!”

Łukasz Wilczyński

19 października 2020

„Pan Filip Małachowski poza tym, że jest to niezwykle miła i sympatyczna osoba, o ujmującym głosie, to człowiek o niesamowitym profesjonalizmie, dużej wiedzy i szybkości działania. Jest mocno zaangażowany w swoją pracę, od pierwszego kontaktu z klientem starał się zebrać jak najwięcej danych dotyczących struktury dochodów, wymarzonej nieruchomości oraz indywidualnych oczekiwań i wymagań. Przygotowane przez Pana Filipa oferty były przejrzyste i dzięki temu znaliśmy wszelkie koszta i specfikę konkretnej oferty, a także dokładną listę oraz niezbędne druki do złożenia wniosków.

Każda niezrozumiana dla nas zawiłość kredytowa, była przez Pana Małachowskiego dokładnie tłumaczona, a przyznam, że ze względu na specyfikę mojej pracy (praca za granicą i zarobki w PLN) takich zawiłości było sporo. Pan Filip pomagał nam w negocjacjach oraz wybraniu najlepszej oferty, porównał wszystkie parametry, tak byśmy mieli przejrzystość ofert, a tym samych łatwość w podjęciu decyzji. Na każdym etapie naszej współpracy mogliśmy liczyć na Jego pomoc, nawet podczas komplikacji, które się pojawiły nie odpuszczał i starał się uzyskać spodziewany efekt. Gorąco polecamy współpracę z Panem Filipem Małachowskim, gdyż jest to człowiek uczciwy, nie koloryzujący, przedstawiający sytuacje fachowo, informujący czego można się spodziewać i tłumaczący wszystko niezwykle cierpliwie. Nasza sytuacja i specyfika pracy nie była standardowa, ale dzięki zaangażowaniu i wiedzy Pana Filipa udało nam się uzyskać kredyt i zacząć budowę naszego wymarzonego domu. Warto, też wspomnieć, iż Pan Filip już po zakończeniu naszej współpracy, gdy dowiedział, że murarz, który nam miał stawiać dom, w ostatniej chwili się wycofał, poratował nas namiarami na sprawdzonego fachowca. Wcale nie musiał, ale po raz kolejny okazał się nieocenioną pomocą. To tylko świadczy o tym, z jakim wspaniałym człowiekiem mieliśmy możliwość współpracy.”

Igor S.

06 października 2020

„Opinie które można przeczytać poniżej są bardzo trafne i doskonale opisują pełen profesjonalizm i doświadczenie Pana Filipa. Życzliwy, transparentnie przedstawiający przepisy bankowe młody człowiek. Nic dodać nic ująć. Polecam na 102%. Jeśli potrzebujesz siana, nie dzwoń do bociana- dzwoń do Filipa.”

Kamila Gawrońska

22 września 2020

„Pełen profesjonalizm, ogrom wiedzy, rewelacyjny kontakt o każdej porze! A co za tym idzie sprawny i jasny proces uzyskania kredytu ☺ zdecydowanie na tak! Polecam! 👌

Patryk Moskot

20 sierpnia 2020

„Polecam Pana Filipa. Od początku do końca uzyskania kredytu pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i dyspozycyjność pozwoliły mi spokojniej przejść cały proces. Sprawy związane z dokumentami załatwione bardzo sprawnie, wszystkie kwestie na każdym etapie kredytowania szczegółowo omawiane co spowodowało, że decyzje z banku otrzymałem w ekspresowym tempie za co dziękuję, gdyż zajmując się samemu wnioskami do banku zajęło by mi to ogrom czasu. Jeszcze raz polecam! 5/5”

Szymon Dsl

02 lipca 2020

„Również polecam Pana Filipa za ogromną wiedzę, profesjonalizm, dostępność od rana do wieczora i dobrą radę która też jest potrzebna przy tak poważnej sprawie jak zaciągnięcie kredytu hipotecznego. Skomplikowane procedury kupna domu na kredyt stają się proste przy takiej osobie i na pewno nie kupimy kota w worku. I dodam tylko że ta usługa jest bezpłatna! Jeszcze raz dziękujemy Panie Filipie i jak to tylko możliwe będziemy Pana polecać. Pozdrawiam”

Marzena i Bartłomiej Kukuła

16 czerwca 2020

„Polecam usługi i cały proces współpracy z Panem Filipem Małachowskim. Przeprowadził nas przez cały proces wyborów, analiz dokumentów często skomplikowanych procedur bankowych. Wytłumaczył różnice i przeanalizował oferty banków. Z jego pomocą wybór i doprecyzowanie szczegółów stało się jasne i czytelne. Odpowiedział na każde pytanie, wytłumaczył niejasności. Wyboru należy dokonać samodzielnie, ale z pomocą Pana Filipa możliwości są zrozumiałe, wiemy co jest dla nas dobre i jaka decyzja jest najlepsza.”

Marcin T. (Nnz Mnep)

22 maja 2020

„Dzięki takim osobom jak Filip Małachowski, tacy jak ja mogą spokojnie spać  Trafiliśmy z żoną na Filipa czytając opinie w internecie na jego temat. Teraz już wiemy, że wszystkie się potwierdziły w 100%. Filip pomógł nam opracować strategię kredytową, którą wspólnie konsekwentnie realizowaliśmy. Zawsze był dla nas dostępny i służył poradą. Cierpliwie i merytorycznie tłumaczył nam zawiłości i niejasności umowy kredytowej. Filip to osoba godna zaufania nie rzuca słów na wiatr, jest słowny, rzetelny i trzyma rękę na pulsie. Przekonaliśmy się o tym na początku marca podczas lockdown’u gospodarczego związanego z epidemią w Polsce. Filip dynamicznie dostosowywał się do pojawiających się trudności, zaostrzeń i ograniczeń w tym trudnym czasie i pośredniczył między nami, a bankiem. Szczegółowo zbadał moją zdolność kredytową, zarezerwował nam korzystną ofertę kredytową, skompletował wszystkie dokumenty i umówił wizytę w banku. Zapewnił nam niesamowity komfort psychiczny, oszczędził masę stresu i czasu. Dziękujemy Filipie, niebawem zaprosimy Cię do naszego nowego domu na kawę  Pozdrawiam i polecam.”

Piotr Rubik

03 maja 2020

„W 100% polecam usługi Pana Filipa. Bardzo nam pomógł w uzyskaniu kredytu hipotecznego, choć w naszym przypadku nie było to łatwe. Odpowiednio dobrana strategia pozwoliła na szybkie uzyskanie pozytywnej decyzji w bardzo trudnej sytuacji związanej z koronawirusem. Pan Filip przede wszystkim bardzo dobrze zna rynek kredytów hipotecznych (ma bardzo bogate doświadczenie) i wie jak się w nim poruszać. Zna odpowiedź na każde pytanie, jest cierpliwy, kontaktowy i co najważniejsze bardzo zaangażowany. W naszym imieniu złożył wniosek i na bieżąco informował o postępach. Przed podpisaniem umowy kredytowej omówił wszystkie newralgiczne elementy, tak żeby wszystko było jasne i przejrzyste. Bardzo pomocny i skuteczny doradca!”

Sylwia Wiewiórowska

20 marca 2020

„Szanowni Państwo z pełną odpowiedzialnością polecam skorzystanie z pomocy Pana Filipa. Pan Filip pomógł mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Zanim podjęłam decyzję o ubieganiu się o kredyt, przed rozpoczęciem budowy, Pan Filip przedyskutował ze mną inne formy rozwiązania mojego problemu, jaki polegał na szukaniu miejsca do zamieszkania. Jego pomoc była nieoceniona na każdym etapie. Po podjęciu decyzji o ubieganiu się o kredyt, Pan Filip dokładnie wsłuchał się w moje potrzeby oraz racjonalnie ocenił moje możliwości. Udzielił mi rady również w oparciu o informacje, jakie uzyskał ode mnie związane z moim planem szybszej spłaty zadłużenia. Doradztwo związane z kredytem dotyczyło całego procesu, począwszy od decyzji, poprzez ubieganie się o kredyt, aż po jego pozyskanie. Pan Filip zawsze był do dyspozycji, zawsze odbierał telefon lub odpowiadał na maile, o każdej porze dnia. Jest osobą słowną i solidną, zawsze dotrzymywał terminów. Poza tym cenię Pana Filipa, jako człowieka. Cechuje Go wysoka kultura osobista, jest osobą taktowną, delikatną i nienachlaną. Poza tym jest FACHOWCEM w pełnym tego słowa znaczeniu, zorientowanym, nadążającym za zmianami w prawie i w otoczeniu finansowym, co w mojej opinii odróżnia Go od innych doradców finansowych. Zawsze indywidualnie podchodzi do każdego klienta. Jeszcze raz szczerze polecam usługi Pana Filipa.”

Aleksandra i Michał Molenda

15 marca 2020

„Wraz z mężem chcieliśmy polecić usługi Pana Filipa. Pełen profesjonalizm, znajomość branży oraz ogromna cierpliwość do klienta. Bardzo dostępny człowiek, który potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości, odpowie na wszelkie nawet najbardziej nietypowe pytania związane z kredytami. Prowadzi sprawę od początku do końca. Jest pomocny na każdym etapie i potrafi przewidzieć wszelkie trudności. Dzięki jego pomocy udało się nam płynnie dostać kredyt mieszkaniowy, a tym samym zamieszkać w wymarzonym M. Dla Pana Filipa nie ma rzeczy niemożliwych, a w Jego słowniku nie ma zwrotu „nie da się”. W 100%polecamy Jego usługi.
Aleksandra i Michał”

Mateusz Hajduś

06 stycznia 2020

„Skarbnica wiedzy, ostoja spokoju, wysoka kultura osobista, przyjazne podejście do człowieka, z zachowaniem pełnego profesjonalizmu przy pomocy zdobycia kredytu hipotecznego na wymarzone mieszkanie. Klarowny, czytelny przepływ informacji, kontakt praktycznie 7 dni w tygodniu (telefon, SMS, mail). Na bieżąco byłem informowany o postępach. Po telefonie do Pana Filipa wszystko było wyjaśnione, żadne pytanie z mojej strony nie zostało bez odpowiedzi. Już na pierwszym spotkaniu poznałem całą strategię, przedstawiłem swoje możliwości i preferencje co do wyboru kredytu hipotecznego. Po kilku dniach otrzymałem odpowiedź dotyczącą najkorzystniejszego banku jeżeli chodzi o kredyt hipoteczny. Z tą wiedzą rozpocząłem poszukiwanie mieszkania, po wyborze i rezerwacji mieszkania poinformowałem Pana Filipa o możliwości rozpoczęcia procedury starania się o kredyt hipoteczny. Zależało mi na tym, aby cały proces przebiegał w sposób bezpieczny i w jak najmniejszym stopniu absorbował moją osobę, tak właśnie było (warto wspomnieć, że Pan Filip również może pomóc wam z ubezpieczeniem czy wyceną nieruchomości, a w niektórych przypadkach nawiązać kontakt z developerem). W moim przypadku Pan Filip wyszedł głęboko poza swoje kompetencje i nie zamknął się wyłącznie w sferze kredytowej. Pan Małachowski z własnej inicjatywy kontaktował się z niezależnym developerem oraz z biurem nieruchomości informując na bieżąco o etapach procedury bankowej, co w wielkim stopniu przysłużyło się do finalizacji zakupu wymarzonego mieszkania. Jeżeli szukacie prawdziwego specjalisty w temacie kredytu hipotecznego/ zakupu mieszkania, to właśnie go znaleźliście. Gorąco polecam.
PS. Pan Filip pomoże wam skompletować wszelkie dokumenty, jak również pomoże przy ich wypełnianiu. Towarzyszy wam przy podpisaniu umowy kredytowej w banku, jak i zadzwoni do was po wizycie u notariusza. Jak preferujecie kontakt w cztery oczy a nie wyłącznie telefoniczny, również nie stanowi to problemu, na rozmowę przy kawie zawsze znajdzie czas.”

Karolina Ciszewska

20 listopada 2019

„Polecam Pana Filipa, bardzo mi pomógł w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Pan Filip posiada bardzo dużą wiedzę nt. bankowości i potrafi w sposób prosty i zrozumiały ją przekazać. Kontakt z Panem Filipem jest bardzo dobry na każdym etapie uzyskania kredytu, pomaga przy załatwianiu formalności, mówi na co zwrócić uwagę co nie zawsze jest oczywiste dla człowieka nie znającego się na bankowości. Przed wyborem Pana Filipa miałam kontakt z innymi doradcami finansowymi ale to Pan Filip przekonał mnie do siebie swoim indywidualnym podejściem, fachową wiedzą. Powoli i sumiennie przedstawiał każdą ofertę banku, tłumaczył każdy etap zawarcia kredytu dzięki czemu jestem spokojna i wiem że nie ma prawa mnie nic zaskoczyć. Z czystym sumieniem polecam Pana Filipa.”

Ewelina Adamowicz

02 października 2019

„Serdecznie polecam Pana Filipa, jego pomoc na każdym etapie starania się o kredyt hipoteczny była nieoceniona. Pan Filip od początku do końca wykazywał ogromne zaangażowanie w moją sprawę, informował mnie na bieżąco o kolejnych krokach, pomógł wypełnić potrzebną dokumentację. Szczególnie pomocny okazał się w momencie, gdy wstępna decyzja banku okazała się negatywna, wykazał się wtedy elastyczną postawą i poszukiwaniem rozwiązań problemu, dzięki czemu ten sam bank ostatecznie wydał opinię pozytywną w kwestii mojego kredytu. W każdym momencie mogłam liczyć na wsparcie z jego strony, był dostępny telefonicznie cały czas i wyjaśniał wszelkie moje wątpliwości. Moja sytuacja finansowa była nieco skomplikowana, wcześniej miałam kontakt z kilkoma innymi doradcami, ale tylko Pan Filip wykazał się tak dużym zaangażowaniem i kreatywnością w znalezieniu dla mnie skutecznej drogi do uzyskania kredytu.”

Magdalena Zemła

08 sierpnia 2019

„Dziękujemy za profesjonalną pomoc – widać, że to co robi pan Filip, sprawia mu ogromną przyjemność. Zawsze chętnie i o każdej porze odpowiadał na pytania dotyczące ktedytu – nie pozostawia żadnej kwestii bez wyjaśnienia.”

Krzysztof Janosiewicz

30 czerwca 2019

„Jestem zadowolony ze współpracy z Panem Filipem. Odpowiedział na wszystkie nurtujące mnie pytania i doprowadził sprawę od początku do końca. Profesjonalista w swoim fachu. Polecam”

Paulina i Paweł

19 maja 2019

„Polecamy w 100% usługi Pana Filipa, już po raz drugi korzystaliśmy z Jego pomocy i jesteśmy bardzo usatysfakcjonowani, pełen profesjonalizm i co najważniejsze u Pana Filipa nie występuje stwierdzenie „nie da się” … polecamy i dziękujemy.”

EduLove Katarzyna

13 maja 2019

„Pan Filip charakteryzuje się obszerną wiedzą z zakresu bankowości oraz cierpliwością do klienta. Skutecznie prowadzi klienta „za rękę” i pomaga wybrać właściwy kredyt. Zdecydowanie rekomenduje!!!”

Marta Cyganka

24 kwietnia 2019

„Pan Filip Małachowski pomógł nam w doborze właściwego dla nas kredytu hipotecznego. Wyjaśnił dokładnie na czym polegają różnice w niuansach bankowych i był obecny przy wszystkich transakcjach z tym związanych wykazując się profesjonalizmem i dużą dyspozycyjnością. Pomógł nam również w wynegocjowaniu korzystniejszych warunków spłaty kredytu hipotecznego we frankach szwajcarskich, za co serdecznie mu dziękujemy.”

Agnieszka Olejnik

27 marca 2019

„Pana Filipa poleciła mi znajoma jako sprawdzonego fachowca w dziedzinie finansów i bankowości i to bym strzał w dziesiątkę. Pan Filip szybko i sprawnie przeprowadził analizę dostępnych kredytów na rynku, pomógł wybrać najlepszą dla mnie ofertę banku, pomógł w przygotowaniu dokumentów i umówił wszystkie spotkania. Cały proces zaciągania kredytu przebiegł szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji, dzięki jego dużemu zaangażowaniu w sprawę. Był dostępny pod telefonem cały czas i odpowiadał na wszystkie moje pytania. Szczerze polecam Pana Filipa Małachowskiego każdemu.”

Anna Ruszczak

26 lutego 2019

„Wiele zawdzięczam Panu Filipowi. Nie wyobrażam sobie samej radzić z ogromem dokumentacji i obowiązków. Na szczęście Filip Małachowski wszystko przygotowuje i przedstawia w sposób prosty i wygodny. W dodatku osobiście reprezentuje klientów w banku i pośredniczy w całym procesie. Wszystko idzie gładko, a nawet jeśli nie, to używa wiedzy i znajomości tak, by rozwiązać problem. Jeśli chcecie kupić nieruchomość, polecam uzbroić się w Filipa! To pełen pasji i radości doradca-przyjaciel, który zawsze służy radą.”

Marta i Mateusz Sobolewscy

29 października 2018

„Wraz a żoną z całą odpowiedzialnością polecamy współpracę z Panem Filipem. Ogromną zaletą tej współpracy jest pełen profesjonalizm i precyzyjne przygotowanie Pana Filipa w każdej najdrobniejszej kwestii. Z cierpliwością dzielił się swoją wiedzą i objaśniał krok po kroku często skomplikowane kwestie związane z kredytem. Czuliśmy się bezpiecznie i pewnie będąc w stałym kontakcie. Dokumentacja kredytowa która na pierwszy rzut oka budziła przerażenie, po konsultacjach z Panem Filipem stawała się jasna i czytelna. Cała procedura kredytowa przebiegła szybko i sprawnie. Dziękujemy!”

Anna Gucwa – Dub

21 października 2018

„Szczerze polcamy usługi Pana Filipa. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza oraz skuteczność. Pan Filip zawsze otwarty oraz chętny do pomocy. Dokumentacja przygotowywana w sposób sprawny i dokładny. Co dla nas było bardzo cenne to to, że spotkania z Panem Filipem nie odbywały się pod presją czasu, zawsze poświęcał nam go tyle ile to my potrzebowaliśmy. Dzięki Panie Filipie raz jeszcze za pomoc oraz do zobaczenia niebawem w celu podjęcia kolejnych kroków. Pozdrawiamy!”

Karolina i Marcin Alama

19 września 2018

„Pana Filipa polecił nam nasz dobry znajomy, że ma znajomego, który zajmuje się pomocą
w uzyskaniu kredytu. Sami się na tym nie znamy, zatem chętnie skorzystaliśmy z polecenia.
Pan Filip najpierw przedstawił nam telefonicznie oferty różnych banków (oszczędność czasu dla obu stron i wygoda, każdy w swoim fotelu), mogliśmy zapoznać się z tymi propozycjami – wysłane na maila (potwierdzenia wysłania maili również sms).

Następnie spotkaliśmy się
z panem Filipem (chęć spotkania się w 4 oczy, nie stanowiła problemu) wnikliwie analizując oferty i dostosowując je do naszych możliwości.
Pan Filip pomógł nam przejść przez wszystkie formalności związane z uzyskaniem kredytu bardzo jasno wyjaśniając co po kolei mamy zrobić. Jakie zaświadczenia skąd, dokąd mamy dostarczyć, gdzie i kiedy. Gdy te rzeczy zostały załatwione udaliśmy się do banku celem złożenia wniosku o udzielenie kredytu, pan Filip był z nami tłumacząc jeszcze niektóre kwestie. I trzy tygodnie oczekiwania na decyzję banku. Uwaga! Pod koniec tego czasu okazało się, że musimy jeszcze doręczyć pewien dokument do potwierdzenia zdolności kredytowej, bo bank coś omylnie zinterpretował. Pan Filip trzymał rękę na pulsie, powiedział co mamy napisać do banku i już następnego dnia bank poinformował o pozytywnej decyzji kredytowej.

Pan Filip telefonicznie wyjaśnił nam zapisy umowy i wszelkich załączników, dzięki czemu
w banku te dokumenty nie były dla nas nowością. Ponownie razem udaliśmy się do banku – teraz już podpisać umowę kredytową.
I niby rola pana Filipa się zakończyła. Jednak jak czegoś nie rozumieliśmy w kwestiach notarialnych to telefon do pana Filipa i już wiedzieliśmy o co chodzi  Już nawet, gdy mieliśmy klucze do swojego mieszkania to pan Filip dzwonił, czy wszystko ok, czy wszystko załatwione.
Z całego serca możemy polecić pana Filipa jako doradcę w sprawach bankowo-kredytowych. Uważamy, że przeprowadził nas przez wszystkie procedury bardzo sprawnie i klarownie.

W każdej chwili służył pomocą telefonicznie (duży zakres czasowy, z tej racji, że część można rzeczy spokojnie telefonicznie obgadać – jak dla nas to nowość na rynku), ale też chętnie spotykał się, by wyjaśnić coś osobiście. Polecamy doradcę Filipa Małachowskiego!
Karolina & Marcin
Gdybyś chciał dowiedzieć się jeszcze więcej, to napisz: xmarcin08@gmail.com”

Agata Dziki

08 września 2018

„Kontakt z Panem Filipem nawiązaliśmy z polecenia. Nasza sytuacja była dość skomplikowana ponieważ kupowaliśmy działkę z przetargu co bardzo zawężało nam oferty kredytowe. Dodatkowo od wygrania przetargu do podpisania aktu notarialnego musieliśmy mieć już pozytywną decyzję kredytową i wypłacone środki na koncie gminy, co skrociło nasz czas na wszystkie formalności do tego stopnia, że w momencie gdyby pojawiły się jakiekolwiek wątpliwości ze strony banku nie mielibyśmy szans na finalizację zakupu w wyznaczonym terminie. Na szczęście, dzięki doświadczeniu oraz ogromnemu zaangażowaniu Pana Filipa wszystko poszło bardzo sprawnie. Dokładnie wypisał nam jakie dokumenty powinniśmy zdobyć oraz uruchomił swoje kontakty w banku, dzięki czemu nie musieliśmy czekać na podpisanie umowy. Dodatkowo wysoka kultura osobista i bardzo jasne przekazywanie informacji sprawiły, że kontakt z Panem Filipem był bardzo przyjemny i z czystym sumieniem możemy go polecić wszystkim, którzy myślą o kredycie hipotecznym.”

Marcin Włodarczyk

04 sierpnia 2018

„Współpraca z Panem Filipem to czysta przyjemność. Po pierwszej rozmowie telefonicznej wiedziałem że można mu zaufać. Nie zawiodłem się. Pan Filip pomógł nam w otrzymaniu kredytu hipotecznego. Praktycznie do nas należało jedynie załatwienie papierka potwierdzającego źródło dochodu i złożenie kilku podpisów podczas składania wniosku i podpisywaniu umowy. Na każdy pojawiający się problem Pan Filip miał już rozwiązanie. Polecam skorzystać z pomocy Pana Filipa – profesjonalnego doradcy.”

kasiamad91

01 marca 2022

„Dziękujemy P. Filipowi za współpracę i pomoc w udzieleniu nam przez bank kredytu na budowę domu. Pan Filip był z nami w ciągłym kontakcie już od 3 lat pomagając nakreślić nam odpowiednią strategię działania i służąc pomocą na każde nasze pytanie i wątpliwości. Dzięki niemu stosunkowo zawiły proces kredytowania przeszedł gładko, bez problemów i z powodzeniem. Polecamy tego fachowca!”

Piotr Elsner

01 marca 2022

„Poziom zaangażowania i chęć przeprowadzenia nas przez cały proces kredytowy przerósł moje oczekiwania. Pan Filip miał dla mnie zawsze czas i odpowiadał na wszystkie moje pytania. Jego wiedza jest bardzo szeroka i poparta wieloletnim doświadczeniem. Szczerze zależało mu na tym, żebyśmy dostali jak najlepsze warunki i udowadniał to na każdym spotkaniu. Polecam każdemu komu zależy na jakości i profesjonalnym podejściu.”

Dominika Błaszczak

12 października 2021

„Dzięki wsparciu Pana Filipa proces zakupu mieszkania przebiegł bardzo sprawnie i mimo problem z lokalnym deweloperem, wszystko było pod kontrolą. Pana Filipa cechuje pełen profesjonalizm, skrupulatność w wyliczeniach, jest dostępny wręcz całą dobę, zarówno telefonicznie jak i mailowo. Zawsze odpowiadał na wszystkie moje pytania, miał przygotowanych kilka scenariuszy rozwiazania napotkanych po drodze problemów, rozwiewał wątpliwości, wyjaśniał skomplikowane procedury i nomenklaturę kredytowo-bankowa. Od początku do końca czuwa nad klientem, który napewno czuje się dobrze zaoopiekowany. Współpraca przebiegła idealnie.”

Miszelo Miszelo

30 września 2021

„Bardzo duża wiedza i doświadczenie, świetny kontakt i przy tym duża cierpliwość. Przyjemnie się współpracuje z takimi osobami w poczuciu pełnego bezpieczeństwa i wsparcia. Serdecznie polecam!”

Piotr Nita

02 grudnia 2021

„Dziękuję Panie Filipie za nawigację przez niełatwy i skomplikowany proces związany ze zdobyciem pożyczki.”

Żaneta Borkiewicz

29 września 2021

„Polecamy współpracę z Panem Filipem, szczegółowe omówienie ofert, analiza, wsparcie, doradztwo, dyspozycyjność. Z pomocą Pana Filipa otrzymaliśmy pozytywną decyzję kredytową w dwóch przez nas wybranych bankach.”

Dominika Dzięcioł

28 września 2021

„Bardzo polecam Pana Filipa. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Pełen profesjonalizm, zawsze znalazł czas na rozmowę, zaangażowanie w sprawę w 100%.”

Izabela Boral

14 września 2021

„Serdecznie polecam Pana Filipa. Przeprowadził nas przez cały proces kredytowy od A do Z, skrupulatnie odpowiadając na każde pytanie – a miałam ich sporo 🙂 Pan Filip to profesjonalista, który poza wiedzą z zakresu doradztwa kredytowego chętnie dzieli się także tą związaną z procesem zakupu nieruchomości. Gdybym miała wybierać ponownie, na pewno zgłosiłabym się do Pana Filipa raz jeszcze :)”

Bartek Fortuna

05 sierpnia 2021

„Zdecydowanie człowiek godny polecenia! Samemu nie odnalazłbym się w całej tej papierologii. Dzięki Panu Filipowi wszystko było pod kontrolą. Bardzo rzeczowy i konkretny człowiek co nie ukrywam dla mnie jest podstawą. Wszystko na czas, zawsze zgodnie z ustaleniami. Olbrzymia pomoc przy wycenie mieszkania. Naprawdę mnóstwo obowiązków zostało mi „zdjęte” z głowy dzięki Panu Filipowi! Z czystym sumieniem polecam p. Małachowskiemu swoim znajomym. Profesjonalista przez duże „P”.”

Piotr Kamiński

19 lipca 2021

„Pan Filip to naprawdę właściwy człowiek na właściwym miejscu. W dodatku spotkaliśmy go we właściwym czasie ☺️
Zorganizował nam praktycznie każdą kwestię związaną z uzyskaniem kredytu hipotecznego na dokończenie budowy domu. Wytłumaczył, wyjaśnił i poprowadził sprawę od A do Z.
To naprawdę świetnie uczucie jeśli widzisz indywidualne podejście do swojej sprawy i duże zaangażowanie z drugiej strony aby sprawa zakończyła się pomyślnie.
Operując słownictwem z branży budowlanej – Pan Filip jest niezwykłym fachowcem w swojej dziedzinie.
Rzetelność, profesjonalizm i oby tylko więcej takich osób w każdej branży.”

Artur Siwek

03 czerwca 2021

„Filip jest doświadczonym doradcą, posiadającym bardzo szeroką wiedzę nt. kredytów hipotecznych. Potrafi dokonać szczegółowej analizy potrzeb, na podstawie której proponuje rozwiązania adekwatne do konkretnej sytuacji. Jest miły i cierpliwy a w swojej pracy kieruje się dobrem klienta. Można liczyć na jego pomoc. Potrafi skutecznie przewidywać wydarzenia i przygotowywać się do nich. Szczerze polecam !”

Dawid S

17 maja 2021

„Pełen profesjonalizm w każdym względzie! Pan Filip od pierwszego kontaktu skrupulatnie i w sposób bardzo przystępny rozwiewał wszelkie wątpliwości związane z procedurami, symulacjami oraz wszelkimi posiadanymi przeze mnie opcjami. Błyskawiczny kontakt, monitorowanie procesu kredytowego oraz natychmiastowe działanie, a przy tym świetna pamięć zapewniają uczucie pełnego bezpieczeństwa. Ostrożność i troska o klienta są sztandarowym hasłem Pana Filipa. Gorąco polecam współpracę z Panem Filipem!”

MałgosiaK

04 maja 2021

„Z całym przekonaniem możemy powiedzieć, że nie mogliśmy z mężem trafić na lepszego doradcę niż pan Filip. Bardzo profesjonalny, z ogromną wiedzą, rzeczowy, a przy tym przesympatyczny i cierpliwy człowiek 🙂 Cały proces ubiegania się o kredyt hipoteczny przebiegł niezwykle sprawnie, czuliśmy, że pan Filip trzyma rękę na pulsie, zawsze też mogliśmy liczyć na dobre rady i wskazówki. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy! Małgosia i Damian”

Marta i Piotr Bajda

15 marca 2021

„Polecam serdecznie Pana Filipa jako doradcę kredytowego. Już dwukrotni korzystaliśmy z mężem z usług Centrum Kredytów Mieszkaniowych Filip Małachowski – dwukrotnie współpraca zakończona pełnym sukcesem. Pana Filipa cechuje niezwykły profesjonalizm i zaangażowanie w prowadzoną sprawę. Jego priorytetem jest dobro klienta i uzyskanie dla niego najkorzystniejszych warunków. Ponadto dzięki swojemu doświadczeniu Pan Filip potrafi przewidzieć potencjalne reakcje i pytania analityków kredytowych co sprawia, że dokumenty są od początku przygotowywane w sposób odpowiadający ich oczekiwaniom. Skrupulatność i wnikliwość w temat powodują, że w zasadzie do zera minimalizowane są pytania ze strony banku a proces dzięki temu jest szybszy niż standardy rynkowe. Pan Filip zajmuje się kompleksowo wypełnieniem i przygotowanie dokumentów dzięki czemu błędy są od razu eliminowane. W naszym przypadku Pan Filip pomógł w uzyskaniu dość skomplikowanego finansowania nieruchomości w trakcie budowy. To co dla nas było również bardzo cenne to fakt, że Pan Filip towarzyszył nam prze cały proces, aż do momentu podpisania umowy w banku. Każdemu kogo przerażają formalności związane z załatwieniem kredytu hipotecznego polecam usługi Centrum Kredytów Mieszkaniowych Filip Małachowski. „

Justyna

30 marca 2021

„Z całego serca polecam Pana Filipa. Zaangażowanie oraz wiedza Pana Filipa pozwalają osiągnąć tylko i wyłącznie skuteczny efekt w uzyskaniu kredytu gotówkowego. Specjalista od trudnych zadań. Pan Filip to profesjonalista a zarazem bardzo pomocny i sympatyczny człowiek. Odpowiada na każde pytanie i stawia sprawę jasno a co najważniejsze nie poddaje się. Polecam jeszcze raz. Lepszego doradcy nie znajdziecie.”

Artur Tyliszczak

18 marca 2021

„Filip Małachowski to profesjonalna i kompetentna obsługa kredytowa. Przedstawia oferty banków w sposób obiektywny, bez naciągania na jakiś szczególny bank. Co więcej, stara się dopasować kredyt pod kątem klienta (np. możliwość szybszej spłaty, koszty wstępne itp.). A najważniejsze chyba jest to, że jest dyspozycyjny 24h/dobę.”

Martyna i Konrad Trąbczyńscy

05 marca 2021

„Pan Filip to złoty człowiek. Świetnie przeprowadza przez cały okres wnioskowania o kredyt. Jest z nim bezproblemowy kontakt. Tłumaczy każdą rzecz bardzo dokładnie i zrozumiale. Błyskawicznie działa, na rozmowę poświęca tyle czasu ile klient potrzebuje. Zrobi wszystko aby klient dostał kredyt i stara się tak jakby brał go dla siebie. No i jest bardzo miły i sympatyczny. Serdecznie polecam.”

Anna Wiśniewska

30 listopada 2020

„Polecam pracę Pana Filipa w stu procentach! Bardzo uprzejmy, sympatyczny oraz przede wszystkim profesjonalny człowiek. Takiej wiedzy jaka posiada Pan Filip mógłby się uczyć każdy kto zajmuje się tematem kredytów. Od początku do końca wytłumaczył każdy aspekt umowy. Nie było żadnych nieścisłości. Polecam serdecznie 😊😊😊”

Marcin Kubicki

13 listopada 2020

„Pan Filip na każdym etapie uzyskania kredytu wykazał się wiedzą i profesjonalizmem w działaniu. Kredyt w dobie epidemii dostaliśmy dość szybko więc sukces jest podwójny. Polecam współpracę z Panem Filipem. Byliśmy stale informowani o tym co się dzieje w sprawie naszego kredytu, przed podjęciem decyzji dostaliśmy zestawienie ofert do porównania wraz z wytłumaczeniem.”

Marcin i Joanna Gruca

28 października 2020

„Polecamy Pana Filipa z pełna odpowiedzialnością!!
Jest to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku – widać ze Pan Filip lubi to co robi!
Dzięki zaangażowaniu i oddaniu się Naszej sprawie(która nie była wcale prosta) udało Nam się wspólnie uzyskać pozytywna decyzje w banku. Pan Filip poprowadził Nas krok po kroku do celu, informował o postępach, odpowiedział na każde nurtujące Nas pytanie związane z całym procesem.
Mimo wielu przeszkód związanych z nieruchomością, oraz okrojona liczba banków, które mogliśmy wybrać do całego procederu – Pan Filip się nie poddał i cierpliwie dążył do celu. Finalnie wszystko się udało, bardzo się cieszymy i dziękujemy za tak ogromna pomoc, bez której zapewne nie uzyskalibyśmy kredytowania.
Osoba rzetelna, profesjonalna, przesympatyczna i z ogromna wiedzą z branży!
Polecamy!”

Edyta Ulrich

03 lipca 2020

„Właściwy człowiek na właściwym miejscu tak z całą pewnością można określić Pana Filipa Małachowskiego doradcę kredytów hipotecznych. Naprawdę jest pośrednikiem pomiędzy kredytobiorcą a bankiem. Robi więcej niż musi. Cierpliwy, rzetelny profesjonalista, który zna się na swojej pracy. Na uwagę zasługuje również wysoki poziom kultury osobistej. Utrzymuje stały kontakt z klientem i pomaga rozwijać wszelkie ewentualne wątpliwości związane z kredytem. Prowadzi sprawę od początku
do końca.To dzięki Panu Filipowi niedługo przeprowadzam się do mojego nowego domu. Dziękuję Panie Filipie! Tak trzymać i powodzenia!! Polecam wszystkim. Pozdrawiam.
Edyta U. Częstochowa lipiec 2020”

Karolina i Adam Ciuk

16 maja 2020

„Pan Filip to zdecydowanie właściwa osoba na właściwym miejscu! Trafiliśmy do Niego z polecenia i z całą pewnością będziemy Jego usługi polecać dalej. Uzyskanie kredytu nagle stało się banalnie proste. Pan Filip przeprowadził nas przez całą procedurę, poczynając od weryfikacji zdolności kredytowej, poprzez pomoc w wyborze najkorzystniejszej oferty w banku, skompletowanie niezbędnej dokumentacji, a skończywszy na wyjaśnieniu i omówieniu wszystkich zapisów umowy kredytowej. Byliśmy przy tym w stałym kontakcie telefonicznym i e-mailowym, Pan Filip służył nam pomocą o każdej porze i w ekspresowym tempie odpowiadał na nasze zapytania oraz przesyłał wzory niezbędnych dokumentów wraz z instrukcją ich wypełnienia. Pan Filip to profesjonalista w każdym calu, a przy tym niesamowicie sympatyczna osoba. Przez cały proces ubiegania się o kredyt na bieżąco informował nas o postępach i dokładał wszelkich starań, aby decyzja w naszej sprawie zapadła jak najszybciej. Współpraca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Niezmiernie dziękujemy i polecamy z całego serca! 

Aleksandra i Karol Góra

04 maja 2020

„Z czystym sumieniem mogę polecić usługi jakie oferuje Pan Filip Małachowski.
Dzięki pomocy Pana Filipa udało się uzyskać kredyt na zakup mieszkania – ze spokojem i zaangażowaniem odpowiada na wszystkie pytania dotyczące kredytu, objaśnia dokładnie wszystkie nie zrozumiałe kwestie, czasami nawet jeśli potrzeba to dwa razy 
Zaangażowanie w powierzoną sprawę na 100 % – kontakt z Panem Filipem bezproblemowy, w każdym momencie mogliśmy się skontaktować i doprecyzować to co było dla nas niejasne. Przed złożeniem wniosku o kredyt skrupulatnie zweryfikowaliśmy z Panem Filipem wszystkie dokumenty tak aby uniknąć niepotrzebnych opóźnień. Przed podpisaniem umowy omówiliśmy dokładnie całą umowę kredytową – tak, że wszystko co było dla nas nie zrozumiałe Pan Filip wyjaśnił dokładnie co z czego wynika. Do samego końca mogliśmy liczyć na wsparcie Pana Filipa. Ewidentnie praca Pana Filipa to coś co lubi robić – widać to na każdym etapie współpracy. Pełen profesjonalizm. Dziękujemy za pomoc i jeszcze raz polecamy!”

Andrzej Górski

16 kwietnia 2020

„Pełen profesjonalizm. Pan Filip z pełni poświęca się powierzonej sprawie. W niesamowitym tempie ( w moim przypadku były to 3 dni) uzyskałem wszelkie informację w zakresie mojej zdolności kredytowej, a następnie Pan Filip szczegółowo omówił każdy punkt umowy o kredyt hipoteczny, zwracając uwagę na ewentualne problemy. Pan Filip analizuje całość rynku, biorąc pod uwagę produkty z każdego możliwego banku. Od momentu podjęcia przeze mnie decyzji co do oferty kredytowej, Pan Filip w ciągu jednego dnia złożył za mnie niezbędne dokumenty, a już po tygodniu uzyskałem decyzję kredytową ( w moim przypadku pozytywną). W pełni polecam usługi Pana Filipa, który podejmując się zadania, monitoruje całość sprawy aż do momentu uzyskania środków.”

Mateusz Królik

03 lutego 2020

„Każdemu kto potrzebuje pomocy i sprawnego przeprowadzenia przez proces kredytowy Zdecydowanie polecam Pana Filipa. Wraz z partnerka ubiegalismy się o kredyt hipoteczny i gdyby nie profesjonalizm i wiedza na temat produktów finansowych pana Filipa, prawdopodobnie dalej szukalibysmy banku który udzieliłby nam kredytu.
W naszym przypadku pojawiło się dużo komplikacji. Poczynając od umowy o prace , niskiej oceny bij, wysokości wkładu własnego nawet po wycenę nieruchomości przez rzeczoznawcę. Dzięki ogromnej znajomosci rynku Pan Filip zaproponował nam ogrom rozwiązań i jak się później okazało, w każdej instytucji decyzja kredytowa końcowa była pozytywna .
Poza ogromna wiedza Pan Filip jest również osoba bardzo zorganizowana, cierpliwa. Ze stoickim spokojem odpowiadał na wszystkie pytania, odbierał telefony nawet o bardzo wczesnych i późnych godzinach.
Dzięki jego pomocy w lrzeciagu 1,5 miesiąca odebraliśmy klucze do mieszkania a gdy znajomi pytają nas „co musieliście załatwić przy kredycie hipotecznym”, odpowiadamy „nie wiemy, wszystko załatwiał pan Filip

Monika Graczykowska

30 lipca 2018

„Pan Filip przede wszystkim pomógł nam wybrać optymalny kredyt, umawiał spotkania w banku i zawsze był na nich przy nas, tłumaczył wszystkie zawiłości języka bankowego. Kiedy toczyły się sprawy w banku informował o postępach na bieżąco. Był stale dostępny. Polecam!!!”

Sandra Wendorf

04 grudnia 2019

„Bardzo polecam współpracę z Panem Filipem Małachowskim. Trafiłam tutaj zupełnie przypadkowo, poszukując doradcy kredytowego. Teraz już wiem, że nie mogłam trafić lepiej! Moja sytuacja finansowa odbiegała trochę od standardowej, a Pan Filip pomógł mi uzyskać kredyt hipoteczny na bardzo dobrych dla mnie warunkach. Zawsze był pomocny, cierpliwy i odpowiadał wyczerpująco na każde moje pytanie. Posiada ogromną wiedzę i zawsze jest o krok przed wszystkim, przewidując ewentualne przeszkody i eliminując je zanim zdążą się pojawić. Zorganizował mi nawet notariusza, gdy o to poprosiłam. Złoty człowiek!

Pan Filip to niezwykle pogodna osoba, kontakt z nim to sama przyjemność i bardzo się cieszę, że akurat z jego pomocą przeszłam drogę do wymarzonego mieszkania. Miałam wrażenie, jakby mój wieloletni przyjaciel pomagał mi przebrnąć przez wszystkie bankowe zawiłości 

Dodam, że mieszkam we Wrocławiu, więc polecam pomoc Pana Filipa również osobom spoza Częstochowy. Odległość nie była żadną przeszkodą, kontakt telefoniczny był wzorowy, Pan Filip był zawsze dostępny lub bardzo szybko oddzwaniał.

Panie Filipe – jeszcze raz bardzo Panu dziękuję za pomoc ))”

Tobiasz Turek

27 października 2019

„Jak najbardziej polecam Pana Filipa. Pomoc od a do z w uzyskaniu najlepszego kredytu, świetny kontakt, wyczerpujące odpowiedzi na każde pytanie związane z kredytem, i to co najważniejsze- kredyt polecony przez Filipa to kredyt w banku, który w danym momencie daje najkorzystniejsze warunki dla klienta. Generalnie nie ma się co rozpisywać, polecam w 100%.”

Bernard Bieda

13 września 2019

„Usługi Pana Filipa polecam z całą odpowiedzialnością. Pomoc jaką otrzymaliśmy jest wielowymiarowa i dla klienta daje poczucie obsługi w zaufaniu i poprowadzeniu tak aby niejasny język skomplikowanych umów był przejrzysty, a wybór był jak najkorzystniejszy. Dzięki holistycznemu poprowadzeniu sprawy kredytu przez Pana Filipa, będę teraz oczekiwał tak wysokiego standardu od innych. Jego standard jest przykładem, że jednak jest to możliwe i to na polskim rynku. Dziękuję za poświęcony czas i wsparcie.”

Justyna i Piotr Sadowscy

29 sierpnia 2019

„Chciałbym z tego miejsca bardzo polecić usługi doradcze Pana Filipa.
Dokonał analizy naszej zdolności kredytowej i pomógł nam w wybraniu najlepszej oferty kredytu hipotecznego. Wyjaśnił i omówił wszystkie wątpliwości i niejasności w zapisach oferty i umowy. Cały czas czuwał, informował o postępach i nadzorował cały przebieg weryfikacji kredytowej w banku oraz podał wszystkie niezbędne informacje i listę dokumentów jakie trzeba było przygotować do rozpoczęcia całego procesu co znacznie zaoszczędziło nasz czas na poszukiwaniu tych informacji.
Wszystko to sprawiło ze w banku podpisanie umowy poszło bardzo sprawnie i nic nas nie zaskoczyło.
Pan Filip jest ekspertem w swojej pracy i widać ze lubi to co widać od pierwszego spotkania. Zapewnia całkowite wsparcie podczas całego procesu i był z nami do samego podpisania umowy. Jest punktualny, sympatyczny i bardzo rzeczowy co sprawia ze współpraca jest szybka przejrzysta, spokojna i przyjemna.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za cala pomoc i objaśnianie niejasności.
Pozdrawiamy
Piotr i Justyna 

Krzysztof Chmielewski

26 kwietnia 2019

Współpracę z Panem Filipem oceniam na 10! Szkoda, że skala kończy sie na 5:). Numer do Pana Filipa otrzymałem z polecenia. Już po pierwszym telefonie wiedziałem, że nie mogłem lepiej trafić, a z czasem coraz bardziej się w tym utwierdzałem. Pan Filip posiada ogromną wiedzę, co przy wyborze banku udzielającego kredytu na pół życia jest bardzo ważne. Na każde spotkanie jest bardzo dobrze przygotowany, wszystko cierpliwie i zrozumiale tłumaczy. Zawsze służy pomocą, można powiedzieć, że jest dyspozycyjny niemal 24h /dobę. Mam milion pomysłów na minutę, a przez to, że zupełnie nie orientuję się w tych sprawach, dzwoniłem z różnymi pytaniami, a Pan Filip za każdym razem odbierał i spokojnie wszystko wyjaśniał. Co najlepsze zawsze na koniec rozmowy z uśmiechem w głosie kazał się nie przejmować i dzwonić za każdym razem jak mnie coś niepokoi.
Usługi Pana Filipa polecam każdemu, kto chce wziąć kredyt. Wszystko przebiega bardzo szybko, profesjonalnie i w sympatycznej atmosferze. Nigdy nie zostajemy sami z problemami tylko zawsze zjawia się ON – Pan Filip, który wszystko ogarnie:) Jeszcze raz dziękuję za pomoc i życzę Panu wszystkiego dobrego, pozdrawiam 🙂

Agata Jeziorowska

01 kwietnia 2019

„Kontakt do Pana Filipa otrzymaliśmy od rodziny i był to strzał w dziesiątkę. Jest to człowiek, który z wielką pasją i zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy. Otrzymaliśmy odpowiedź na każde nurtujące nas pytanie. Serdecznie polecam!”

Piotr Michałowski

24 lutego 2019

„Kupno mieszkania to często szereg wyzwań i wątpliwości, ale jedyną rzeczą, jakiej przez cały czas byłem pewien, to tego, że trafiłem do najlepszego doradcy. Pan Filip pomógł zrozumieć od podstaw wszystkie zawiłości, zawsze wysłuchał pytań i służył radą. Nie raz popisał się wnikliwością i pomógł uniknąć problemów z dokumentami zanim owe problemy w ogóle się pojawiły. Wyliczył zdolność kredytową, przygotował wnioski, pomógł przy wypełnianiu i osobiście złożył je do banków. Cały czas trzymał rękę na pulsie i informował o przebiegu procesu.”

Paweł Czerwik

30 stycznia 2019

„Serdecznie polecamy współpracę z Panem Filipem, bo jest doradcą profesjonalnym, doświadczonym, a przede wszystkim dobrze zorientowanym na rynku finansowym. Dzięki jego zaangażowaniu bardzo szybko uzyskaliśmy z żoną kredyt hipoteczny. Pan Filip od początku Naszej współpracy wykazał się rzetelnym i indywidualnym podejściem do sprawy. W każdej chwili mogliśmy na niego liczyć, od kompletowania dokumentów, aż do podpisania umowy kredytowej.
Szczerze polecamy Pana Filipa, doradca najlepszy z najlepszych!”

Magda i Michał Wójcik

07 stycznia 2019

„Filip okazał się profesjonalnym doradcą. Nie tylko pomógł w załatwieniu formalnosci do otrzymania kredytu, ale towarzyszył nam w każdym kroku nabycia nieruchomości.
Doradzał przy zawieraniu umowy przedstępnej, sprawdzil status prawny nieruchomości, koordynował kompletowanie i wypełnianie dokumentów bankowych. Na koniec zrobił wszystko aby przyspieszyć decyzję z banku.
Polecam. Współpraca z profesjonalistą i do tego sympatycznym człowiekiem to prawdziwa przyjemność 😉”

Adrianna

14 grudnia 2018

„Serdecznie polecam za profesjonalną obsługę, pomoc w wyborze oferty dostosowanej do oczekiwań: od zgromadzenia odpowiednich dokumentów, szczegółowych wyjaśnień wszystkich warunków, aż do momentu złożenia wniosku. W skrócie, Pan Filip przeprowadza przez cały proces aż do podpisania umowy.”

Monika Kustal

11 października 2018

„Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panem Filipem dzięki któremu droga do własnej nieruchomości stała się bardzo prosta. Uprzejmość, profesjonalizm i kontakt w zasadzie 24h na dobę. Wszelkie pytania, czy wątpliwości są wyjaśniane w ekspresowym tempie i to w sposób jasny, przejrzysty. Życzeniem byłoby, żeby w każdej dziedzinie trafiać na tak dobrych specjalistów.”

Anna Wojtasik

12 września 2018

„Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Filipem. Jest on profesjonalistą w swojej dziedzinie. Bardzo mi pomógł w załatwieniu wszelkich formalności związanych z uzyskaniem kredytu hipotecznego. Pan Filip działa bardzo szybko i sprawnie. Nie odkłada żadnych spraw na później. Na wszystkie zadane pytania odpowiada w sposób jasny i zrozumiały. Oprócz tego organizuje spotkania w bankach i podpowiada jak należy załatwić niektóre sprawy aby zaoszczędzić czas i pieniądze. Polecam wszystkim współpracę z Panem Filipem.”

Michał Róg

25 lipca 2018

„Pan Filip zawsze świetnie i rzetelnie przygotowany, potrafi w przystępny sposób wytłumaczyć tajniki bankowości. Bardzo nam pomógł w przebiegu całej operacji. Co również ważne punktualny i niezwykle sympatyczny. Z pewnością godny polecenia!”

Agnieszka Tazbir

30 sierpnia 2018

„Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Naprawdę jest pośrednikiem pomiędzy kredytobiorcą a bankiem. Cierpliwy i rzetelny profesjonalista, który zna się na swojej pracy. Prowadzi sprawę od początku, aż do samego końca. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde zapytanie. Można mu ufać, jest uczciwy i dotrzymuje danego słowa. Szczerze polecam!”

Filip i Kamila Herman

31 maja 2018

„Poznaliśmy Pana Filipa w momencie dość newralgicznym – jeden z banków po pozytywnej weryfikacji zdolności kredytowej zaczął piętrzyć problemy związane ze źródłami pochodzenia wkładu własnego, który mieliśmy zabezpieczony. Co ciekawe byliśmy zobowiązani umowa przedwstępna do zakupu nieruchomości wiec nastawieni na obecny bank, który okazał się bardzo problematyczny mieliśmy bardzo mało czasu aby zdobyć kredyt i nie stracić zadatku który był spory. Szybki, sprawny kontakt z Panem Filipem oraz jego ogromne doświadczenie pozwoliło nam na wyjście z dość skomplikowanej sytuacji. Ponadto sytuacja lekko skomplikowała się w momencie uzyskania wyceny z operatu szacunkowego, który był poniżej wartości zakupu, niemniej jednak wspomniane wcześniej doświadczenie i profesjonalizm Pana Filipa pozwoliły na sprawne procedowanie i w efekcie pozytywną decyzję – jesteśmy już po akcie notarialnym. Polecam i napewno wrócę w przyszłości !”

Natalia Strychalska

09 marca 2018

„Pana Filipa polecił nam nasz kolega. Najpierw mieliśmy inne plany co do kredytu. Wszystko potoczyło się tak że jednak zdecydowaliśmy z mężem o kupnie mieszkania. Niby super tylko co dalej skoro to kompletnie czarna magia dla nas .. Na szczęście skontaktowalismy się z Panem Filipem i przeprowadził nas dosłownie za rękę przez cały proces począwszy od wyliczenia zdolności do podpisania umowy w dniu wczorajszym. Współpracę mogę określić jednym słowem -REWELACJA! Pan Filip na każde nasze pytanie umiał odpowiedzieć w wyczerpujący i zrozumiały dla nas sposób. Zawsze miał czas żebyśmy mogli przedyskutować różne sprawy i zawsze chętnie służył pomocą. Robił to z takim entuzjazmem że nagle coś co było kompletna abstrakcja stało się proste. Współpracę mogę polecić nie w 100 ale w 200 %. Jeszcze raz bardzo bardzo dziękujemy że dzięki Panu możemy się wkrótce cieszyć naszym własnym gniazkiem.  💙 Polecam z całego serca bo chyba nigdy nie spotkałam tak profesjonalnej i jednocześnie optymistycznej osoby”

S1CK

04 sierpnia 2021

„Bardzo polecam, zaangażowanie pełna para, na każdym kroku profesjonalizm. My jesteśmy bardzo zadowoleni, ogromna dawka wiedzy przekazana 🙂

Kamila Pijet

29 czerwca 2021

„Dla Pana Filipa skala w google jest za mała. zdecydowanie na 10 gwiazdek. Lepszego doradcy kredytowego nie mogę sobie wyobrazić. Rzetelny, pomocny. Zawsze dostępny, nawet na urlopie trzyma rękę na pulsie. Wszystko świetnie tłumaczy, A do tego miły i sympatyczny.
Jak brać kredyt to tylko z Panem Filipem.
Serdecznie pozdrawiamy
Kamila I Kamil”

Piotr Adamczyk

03 rudnia 2021

„Profesjonalizm i podejście Pana Filipa na najwyższym poziomie. Ze strony Pana Filipa każdy pojedynczy dokument był wytłumaczony w sposób zrozumiały i prosty dla zwykłego człowieka. Każda pytanie z mojej strony było na bieżąco tłumaczone. Naprawdę gdyby wszyscy mieli takie podejście do klienta jak Pan Filip to branie kredytu nie byłoby takie straszne. 5 gwiazdek w tej skali to zdecydowanie z mało żeby oddać skalę mojego oraz mojej żony zadowolenie. Z mojej strony jest Pan i będzie polecany wszystkim znajomym bo dzięki Panu mamy swoje własne mieszkanie. Życzę powodzenia oraz dalszych sukcesów.”

Maciej Groborz

21 maja 2021

„Profesjonalne podejście do Klienta. Pan Filip był zaangażowany od pierwszego telefonu. W porównaniu z innymi pośrednikami, biurami Pan Filip wyróżnia się perfekcyjnie przygotowaną dokumentacją do każdego wniosku o kredyt, dzięki czemu uzyskanie kredytu hipotecznego trwa o wiele szybciej niż u konkurencji. Śmiało mogę polecić usługi Pana Filipa, sam na pewno jeszcze nie raz z nich skorzystam.”

Małgorzata i Marek Szady

19 marca 2021

„Do tej pory unikałam wystawiania jakichkolwiek opinii w internecie, ale praca i profesjonalizm pana Filipa Małachowskiego w pełni zasługują żeby chociaż w ten sposób podziękować mu za zaangażowanie i profesjonalizm. Teraz, po spłaceniu pierwszej raty kredytu hipotecznego widzę, że bez pomocy naszego fantastycznego Doradcy Kredytowego, zamiast nowego mieszkania, mielibyśmy pewnie kilka odmownych decyzji kredytowych i więcej siwych włosów na głowie.
Już na początku naszej współpracy Pan Filip uświadomił nam, że z punktu widzenia Banku jesteśmy klientem „ryzykownym”, i to z zaskakujących dla nas laików powodów. I tak fakt, że:
* pracujemy z mężem w firmie rodzinnej,
* w branży zagrożonej,
* a ja, o zgrozo, przebywam na urlopie macierzyńskim,
spowodował, że nasz przypadek był wyzwaniem 😉

Bardzo istotne było dla nas to, że Pan Filip nie obiecywał nam gruszek na wierzbie. Rzeczowo oszacował szansę uzyskania kredytu i podpowiedział jakie dokumenty przygotować, by poprawić nasz bankowy „PR”. Przedstawił nam oferty tych Banków, w których powyższe okoliczności nie stanowiły automatycznego powodu odmowy. Pomógł oszacować zdolność kredytową – teraz już wiemy – najlepiej najpierw postarać się o kredyt, a potem dopiero o dziecko 😀 Finalnie we wszystkich Bankach, do których aplikowaliśmy, otrzymaliśmy decyzje pozytywne.

Zaciągając z mężem pierwszy kredyt hipoteczny mieliśmy w związku z tym tysiące pytań. Pan Filip cierpliwie wyjaśniał nam wszystkie aspekty ofert, doradzał która z opcji będzie dla nas najbezpieczniejsza. Co istotne jeśli nie mógł odebrać telefonu, od razu przesyłał wiadomość z informacją, o której do nas oddzwoni. Czuliśmy się więc zaopiekowani i spokojni.

Zaangażowanie Pana Filipa nie skończyło się wraz z uzyskaniem przez nas kredytu. Dopytywał, czy w Banku wszystko zostało nam wyjaśnione, tłumaczył na co zwrócić uwagę stając do aktu notarialnego, jak przyspieszyć założenie księgi wieczystej dla nieruchomości.

No i tak na zakończenie współpracę z Panem Filipem polecam również z bardziej prozaicznych powodów. Kontaktowanie się z tym Doradcą Kredytowym nie wywołuje tego palącego szczypania w brzuchu pojawiającego się przy załatwianiu spraw bankowych/urzędowych. Te rozmowy były bardziej jak plasterek na zdarte kolano, a nie przykry obowiązek.

Krzysztof Syrycki

10 listopada 2020

„Polecamy pana Filipa, jest przemiły i bardzo profesjonalny. Dobiera oferty banków dostosowane pod indywidualne potrzeby, tłumaczy jasno co, jak i dlaczego. Nie trzeba znać się w temacie kredytów, pan Filip prowadzi krok po kroku od przedstawienia ofert do finalizacji kredytu. Współpraca przebiega sprawnie i szybko. Nie wyobrażamy sobie brać kredytu bez pomocy pana Filipa 🙂 Szczerze polecamy!”

Marta Szeląg

20 października 2020

„Z przyjemnością chciałabym polecić Pana Filipa Małachowskiego, z którym współpracowaliśmy . Pan Filip to konkretny SPECJALISTA, który na wszelkie nasze pytania, wątpliwości odpowiadał zgodnie z prawdą, bez obiecywania tzw. ” gruszek na wierzbie”. Przedstawia sprawy w sposób jasny i klarowny. Profesjonalne podejście do tematu, klienta, ogromne doświadczenie oraz wiedza. Potrafi pomóc w najbardziej skomplikowanych sprawach. Pełne zaangażowanie, serdeczność , skuteczność. SERDECZNIE POLECAM. Marta Szeląg.”

Edyta Garbaciak

05 lipca 2020

„Filip Małachowski _Rzetelny, staranny, sumienny, zawsze udzielający odpowiedzi na nurtujące pytania.
Profesjonalnie porównał kredyty hipoteczne w wielu bankach, dostałam kilkanaście symulacji.
Doradził w kwestii wyboru najkorzystniejszej oferty.
Udostępnił kontakt z sprawdzonym rzeczoznawca majątkowym.
PEŁEN PROFESJONALIZM! *****”

Piotr Bocian

25 maja 2020

„Gdyby każdy do swoich obowiązków zawodowych podchodził tak, jak Pan Filip, to świat byłby lepszym miejscem. Pełen profesjonalizm, olbrzymia wiedza, cierpliwość, pełna transparentność działań – mógłbym tak długo. Pomimo kłopotów związanych z pandemią koronawirusa wszystko udało załatwić się po mojej myśli, wszystko to dzięki Panu Filipowi.”

Marta L. (Ztj Ma)

01 czerwca 2020

„Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi świadczone przez Pana Filipa. Miła, owocna współpraca. Szeroka wiedza z zakresu finansów, znajomość bankowych procedur i dokumentacji. Przewidujący, zawsze krok przed analitykiem. W pełni dyspozycyjny, cierpliwie odpowiada na każde pytanie. Duża staranność pracy, profesjonalizm, które dają klientowi poczucie bezpieczeństwa w tym niełatwym procesie.”

Katarzyna Woldańska

20 kwietnia 2020

„Pan Filip – pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Przeprowadził nas przez cały proces uzyskania kredytu szybko i sprawnie. Rewelacyjny kontakt. Na każdym etapie służył pomocą, cierpliwie odpowiadając na nurtujące nas pytania (rozległa wiedza i doświadczenie). Z przyjemnością polecamy Pana Filipa.”

Marek Hajnrych

23 lutego 2020

„Gorąco polecam Filipa jako doradcę kredytu hipotecznego.  Na pana Filipa Małachowskiego trafiłem z polecenia na jednym z częstochowskich „forów”. Na pierwszym spotkaniu na żywo pan Filip zyskał moje pełne zaufanie. Wiedziałem, że mam do czynienia z profesjonalistą i powierzę mu poprowadzenie mnie za rączkę w ciemnym lesie kredytów hipotecznych. Moja sytuacja kredytowa była stosunkowo prosta – dobry BIK, zarobki itd. Pan Filip nie mógł więc pokazać 100% swoich możliwości w moim przypadku, ale to i tak dzięki niemu podjąłem najlepszy możliwy wybór odnośnie kredytu hipotecznego. Zaoszczędziłem mnóstwo pieniędzy, a wiem to, bo było to poparte wyliczeniami w Excelu przygotowanymi przez Pana Filipa. Sam nie musiałem biegać po dziesiątkach banków, szukać ofert, składać zapytań i później wszystko to porównywać ze sobą. Pan Filip zrobił to wszystko za mnie. Ja sam zapewne znudzony porównywaniem kilku ofert, wziąłbym kredyt we własnym banku i dużo na tym przepłacił. Także jeśli ktoś planuje zakup własnego M na kredyt hipoteczny to najlepszym możliwym wyborem będzie dla niego wybranie doradztwa pana Filipa. Jasne, wszystko można zrobić samemu, pytanie tylko po co? Pan Filip robi wszystko za nas i to profesjonalnie.”

Agata Jędrzejewska

21 lipca 2018

„Do Pana Filipa trafiłam z polecenia kiedy potrzebowałam doradztwa i pomocy. Znalazł dla mnie najlepszą ofertę i poprowadził mnie za rękę przez wszystkie etapy starań o kredyt. W sposób klarowny wytłumaczył mi każdy krok postępowania. To bardzo kompetentny specjalista i do tego sympatyczny człowiek.
Dziękuje bardzo Panie Filipie.”

Beata i Kamil Dąbrowscy

06 października 2019

„Chcielibyśmy podziękować Panu Filipowi za pomoc w zorganizowaniu kredytu hipotecznego. Nasza sytuacja była dość mocno skomplikowana ze względu na wpis dotyczący scalenia gruntów i ograniczeniach w rozporządzeniu nieruchomością w naszej gminie. Większość banków, do których się zwróciliśmy, już na wstępie odmówiło nam przyjęcia wniosku o kredyt. Pan Filip profesjonalnie zajął się naszą sprawą – przeanalizował naszą sytuację, doradził odpowiednie kroki. Pomógł w kontaktach z bankami. Informował o postępach i nadzorował cały przebieg weryfikacji. Chętnie oraz o każdej porze odpowiadał na pytania dotyczące kredytu. Dzięki pomocy Pana Filipa cały proces zakończył się sukcesem – został przyznany nam kredyt na satysfakcjonujących nas warunkach.
Pan Filip jest pomocny w każdej sytuacji, skuteczny oraz bardzo zaangażowany w sprawę.
Jest kompetentny, uczciwy i profesjonalny, a do tego zawsze uprzejmy i kulturalny.
Bardzo polecamy współpracę z Panem Filipem!
Beata i Kamil”

Sara Ptak

03 lipca 2019

„Zdecydowanie polecamy współpracę z Filipem Małachowskim.
Potrafił na spokojnie wytłumaczyć wszystkie tematy związane z kupnem mieszkania i w pełni przygotował nas do kredytu.
Zawsze miał czas, aby odpowiedzieć na pytanie i doradzić. Kolejne kroki procesu planował z wyprzedzeniem,
dzięki czemu wszystko przebiegało płynnie i bez opóźnień. Serdecznie polecamy.”

Łukasz Marynowski

14 maja 2019

„Zdecydowanie mogę polecić usługi Pana Filipa. Finanse, bankowość opanowane na bardzo wysokim poziomie. Jesteśmy bardzo usatysfakcjonowani z zaproponowanych rozwiązań, całość zakończona pełnym sukcesem, co nie było wcale takie oczywiste. Rekomenduje również ze względu na wyjątkową elastyczność oraz indywidualne podejście do klienta. Polecam i dziękuje !”

Barbara Podlejska

31 marca 2019

„Zakres usług i profesjonalna pomoc Pana Filipa oferowana w całej procedurze kredytowej jest nieoceniona! Pan Filip na każdym etapie procesu uzyskania kredytu hipotecznego wykazał się ogromną wiedzą , cierpliwością i wytrwałością. Wykonał skrupulatną bezstronną prezentacją ofert kredytowych, przeprowadził również analizę zdolności kredytowej, pomógł w wyborze optymalnej oferty kredytowej , nadzorował proces kredytowy na każdym jej etapie (merytorycznie i formalnie) , wyczerpująco wyjaśniając każdy kolejny krok. Czuwał nad wszystkimi formalnościami, ale nie tylko….. W sytuacjach problemowych , które napotkaliśmy w toku uzyskiwania kredytu Pan Filip z całym zaangażowaniem szukał możliwych rozwiązań i to skutecznie! pomógł nam w uzyskaniu odstępstw związanych z polityką kredytową oraz z uzyskaniem reklamacji w związku z wyceną nieruchomości… polskie porzekadło na rynku ekspertów kredytowych powinno brzmieć ” Gdzie przeciętny Kowalski nie może, tam Pana Filipa pośle ” (i to z pozytywnym rezultatem:)) . Pan Filip pozostawał w ciągłym kontakcie, zarówno telefonicznym jak i komputerowym. Bardzo dziękujemy Panie Filipie, bez Pana pomocy i możliwości „to wszytko” by się nie powiodło.”

Pamela Czerwik

01 lutego 2019

„PROFESJONALNY W SWOIM FACHU
KOMPETENTNY I UCZCIWY
RZETELNIE PRZYGOTOWANY
SKUTECZNY W DZIAŁANIU
POMOCNY W KAŻDEJ SYTUACJI
ZAANGAŻOWANY W SPRAWĘ
UPRZEJMY I KULTURALNY
CZUJNY NA KAŻDYM ETAPIE

Doradca finansowy? Tylko FILIP MAŁACHOWSKI!🙂👌🏆”

Monika Rożnowska

22 listopada 2018

„Potwierdzam pełen profesjonalizm, wiedzę i fachowość od pierwszej rozmowy. Pan Filip jest wyjątkowo kompetentnym i zorientowanym w rynku finansowym doradcą, który nie tylko przedstawia jedynie korzystne oferty, ale również pośredniczy w całym procesie uzyskiwania kredytu. Dzięki temu procedura jest łatwa i bezproblemowa. Pomógł mi wybrać najlepszą ofertę i przeprowadził od początku do końca przez wszystkie formalności. W każdym momencie o każdej porze mogłam zadzwonić z pytaniem, co okazało konieczne podczas podpisywania umowy.
Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Filipa, sama raczej nie byłabym w stanie prawidłowo ocenić i wybrać korzystną dla mnie ofertę kredytową. Ponadto uważam współpracę z Panem Filipem za doskonałe rozwiązanie dla osób chcących zaoszczędzić sobie czasu i nerwów przy samodzielnym przedzieraniu się przez proces składania wniosków kredytowych, często w kilku bankach jednocześnie.
Bardzo gorąco polecam korzystanie z usług pana Filipa wszystkim, którzy planują ubiegać się o jakikolwiek kredyt.”

Witold Elsner

05 sierpnia 2018

„Kontakt z Panem Filipem nawiązaliśmy z polecenia. Obecna oferta kredytowa na rynku jest bardzo obszerna i trudno zorientować się we wszystkich aspektach ofert poszczególnych banków.
W trakcie pierwszego spotkania Pan Filip szczegółowo wyjaśnił warunki, zasady, udzielając odpowiedzi na każde pytanie, czy wątpliwość. Już następnego dnia mieliśmy wyliczoną zdolność kredytową w kilku bankach. Szeroka wiedza w temacie, otwartość i ujmująca osobowość sprawiły, że od razu nabraliśmy do niego pełnego zaufania.
Cała procedura trwała kilka tygodni (było kilka formalnych przeszkód, które wspólnie udało się rozwiązać), i w tym czasie, Pan Filip na bieżąco informował nas o przebiegu postępowania. Pośredniczył on również w kontaktach z urzędem miejskim, deweloperem i oczywiście przedstawicielem wybranego przez nas ostatecznie banku.
Zawsze chętny do udzielenia odpowiedzi, czy rozwiania wątpliwości, nawet w czasie wolnym. Co ważne, widać, że bardzo lubi swoją pracę i poświęca się jej z pełnym zaangażowaniem. A przy okazji jest osobą sympatyczną, z którą można porozmawiać na różne inne tematy.”
Szczerze polecamy !”

Mariusz Płazak

30 sierpnia 2018

„Moim zdaniem pomoc przy kredycie hipotecznym doradcy finansowego jest niezbędna. Fachowa pomoc zaoszczędza cenny czas a co najważniejsze i nerwy. Pan Filip wykazał się dużą cierpliwością, był dyspozycyjny 24h na dobę. Wszelkie formalności zostały załatwione szybko i sprawnie. Polecam”

Katarzyna Paściak – Krok

22 sierpnia 2018

„Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu!:) Pełen profesjonalizm,a przy tym przyjazne podejście do klienta. Pan Filip bardzo jasno i przejrzyście tłumaczy wszystkie aspekty sprawy i udziela odpowiedzi z wielką cierpliwością  .Temat mój i męża był bardziej skomplikowany ,a jednak udało się wygrać kolejne etapy i cel został osiągnięty.Cenie sobie szczerość Pana Filipa,że od razu mówi jak jest, ale też zaangażowanie jakim się wykazał do samego końca. Trafiliśmy z polecenia i na pewno sami też z pełnym przekonaniem będziemy polecać go innym. Pozdrawiam.”

Kamil Szandarowski

19 września 2017

„Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z panem Filipem. Daje dużego plusa za spokój jakim włada. W czym mi pomógł? Przede wszystkim uświadomił mnie, na co powinienem zwrócić uwagę i wskazał, co mogłem przeoczyć przy wyborze – uwaga nieruchomości jaką jest działka. Tu się bardzo przydał, bo zrezygnowałem z nieruchomości, która okazała się wtopa. Mija 1mc odezwałem się do Filipa z dobrze już sprawdzona nieruchomością i zaczęliśmy działać. Pomoc w wyborze banku, dlaczego ten ale również dlaczego nie ten. Pomoc w organizacji dokumentów – oczywiście 100% zaangażowanie. Nie musiałem latać za paperkami. Wszystko dało załatwić się emailowo wystarczyły skany dokumentów, a oryginały dostarczone raz hurtowo, co zaoszczędziło mi wiele czasu. Pomoc w zakresie usług notarialnych, co mi się bardzo opłaciło także finansowo. Różnica między najdroższym, a najtańszym wyniosą 900zl. Pochwała za dostosowanie się do moich nieregularnych, a także późnych godzin pracy (cały czas dostępny, czy to sms czy email, czy tel.). Dobrze zorganizowany gość. Nie działa schematami, indywidualnie dobiera plan działań. Przede wszystkim potrafi słuchać. Informuję, co jest zobowiązuje, a co nie. Cieszy mnie fakt, że trafiłem na tego pana. Polecam. Mam nadzieję Filipie, że spotkamy się jeszcze przy kredycie na wybudowanie lub wykończenie domu. Dzięki Wielkie.”

Jakub Szular

14 czerwca 2018

„Jesteśmy kolejnymi zadowolonymi klientami pana Filipa. Bardzo dobry kontakt, doskonała znajomość tematu i dużo pozytywnej energii pomaga bezpiecznie wkroczyć w świat kredytów hipotecznych. Rzetelny i solidny doradca.”

Łukasz Merta

21 maja 2018

„Pana Filipa dostałem z polecenia znajomego i sam również go polecam z całego serca. Prosty i zrozumialy jezyk w przekazywaniu informacji dot. każdego szczegółu o warunkach kredytu, perfekcyjny kontakt nawet w weekendy czy wieczorami i wiele poświęconego mi czasu – to wszystko czego oczekuje się od doradcy kredytowego i co otrzymałem w 100% od Pana Filipa . Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Gorąco polecam.”

Magdalena Frączek

29 stycznia 2018

„Z czystym sumieniem i wielką przyjemnością polecam współpracę z panem Filipem. Byłam zupełnie „zielona” jeśli chodzi o tą całą terminologię bankową. Pan Filip bardzo zgrabnie, w przyjazny sposób przeprowadził mnie przez całą trudną drogę do otrzymania kredytu hipotecznego. Zwracał uwagę na każdy szczegół, niezwykle czujny, wychwycił nawet błąd w umowie, który okazałby się dla mnie niekorzystny. Bardzo dziękuję raz jeszcze za wspaniałą współpracę!”

Iwona Żywna

06 czerwca 2018

„Dołączamy do wszystkich zadowolonych klientów Pana Filipa Małachowskiego. Rozmawialiśmy z innymi doradcami (kredyt na dowolny cel), w rezultacie wybraliśmy Pana Filipa z czego bardzo się cieszymy.
Dokumenty były wypełnianie od razu, nie odkładane na kolejny dzień itd. Wszystko sprawnie i co najważniejsze skutecznie. Pan Filip był zawsze o jeden krok do przodu, brał pod uwagę wszystkie czynniki zakłócające proces. Pomimo problemów, które mogły skutkować brakiem kredytu , Pan Filip zadziałał natychmiastowo co przełożyło się lepszą dla nas ofertą.
Bardzo kompetentny i profesjonalny doradca finansowy. Współpraca była przyjemna i przebiegła bez żadnych komplikacji. Pan Filip był zawsze do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań. Gorąco polecam wszystkim, którzy szukają osoby, która pomoże im uzyskać kredyt w sposób sprawny, szybki i bez żadnych problemów.”

Piotr Cesarz

30 maja 2018

„Pana Filipa rowniez poznalem z polecenia, bardzo rzetelny i uczciwy człowiek, pomogl mi od poczatku do samego konca, prowadzil za przysłowiowa „raczke” poniewaz ja w kewsti kredytu hipotecznego nie mialem zadnego doswiadczenia
Potrafil uczciwie doradzic, pomogl mi z wszystkimi dokumentami , jaki bank itp dostepny 24h/7 dni w tygodniu, Ogromy plus rowniez za to ze dla Pana Filipa nie ma sytuacji bez wyjscia  🙂 w moim przypadku nie obylo sie bez trudnosci ale Pan Filip zawsze mial wyjscie z sytuacj Bardzo profesjonalne podejscie do tematu . Chialbym goraco podziekowac Panu Filipowi za pomoc i wsparcie.”

Agnieszka Nowak

12 marca 2018

„Bardzo bardzo polecam! 😌
Pan Filip pomagał mi z kredytem mieszkaniowym. Moja wiedza na ten temat była zasłyszana od innych i jak sie okazało daleka od prawdy i rzeczywistosci! Pan Filip krok po kroku wszystko mi tłumaczył. Przygotował i zorganizował to, co było potrzebne. W stresujących chwilach jak składanie wniosku czy podpisywanie umowy kredytowej jego obecność dodawala otuchy i spokoju. W chwilach wątpliwości przywracał wiarę w słuszność podjętych decyzji. Poza tym bardzo pomocny, otwarty i mily człowiek. Super kontak! Polecam! 😌”

Marzena Kruk

09 marca 2018

„Pełen profesjonalizm ze strony pana Filipa. Bardzo szybka i sprawna pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego, gdzie w samodzielnych staraniach napotykaliśmy z mężem na same trudności i kiepskie warunki ze strony banków. Pan Filip zajął się całą nieznośną dla laików dokumentacją i pośredniczył za nas dzięki czeku zaoszczędziliśmy sporo czasu i stresu. Rzetelne wytłumaczenie każdego pytania i efekt końcowy bardziej zadowalający niż się spodziewaliśmy. Polecamy BARDZO !!!”

Wojciech Ociepa

04 czerwca 2018

„Bardzo cenimy sobie wsparcie Pana Filipa, który pomógł mi i mojej żonie w przejściu przez zawiłe procedury zw. z otrzymaniem kredytu na zakup mieszkania obciążonego kredytem hipotecznym. W każdym momencie mogliśmy liczyć na jego pomoc lub porady. Gorąco polecamy!”

Szymon Słowikowski

05 stycznia 2018

„Jesteśmy z żoną tuż po otrzymaniu kredytu hipotecznego na zakup mieszkania, ponieważ był to nasz pierwszy kredyt potrzebowaliśmy fachowej pomocy i taką otrzymaliśmy od pana Filipa. Przygotował dla nas zestawienie najkorzystniejszych ofert kredytowych w różnych bankach, podpowiedział na co trzeba zwrócić szczególną uwagę a także zorganizował spotkania w poszczególnych bankach. Stały kontakt telefoniczny i monitorowanie sytuacji w bankach świadczy o zaangażowaniu i profesjonalnym podejściu do tematu. Poza tym pan Filip to bardzo miły i uprzejmy człowiek, któremu można śmiało zaufać. POLECAM GORĄCO!!!”

Opinie Klientów

Mateusz Dzierża

03 stycznia 2018

„Pan Filip to profesjonalista w każdym calu. Mój brak wiedzy w terminologii i specyfice kredytowej został szybko uzupełniony przez rzeczowe i kompetentne rozmowy. Stuprocentowa rzetelność i ogromne zaangażowanie przejawiało się na każdym etapie naszej współpracy. Dzięki Panu Filipowi otrzymałem najlepszą ofertę, a kwestie papierkowej roboty okazały się pestką. Wszelkie niedogodności lub problemy z bankiem były skutecznie rozwiązywane na moją korzyść. Gorąco polecam!  :)”

Aneta Cuber

06 czerwca 2018

„Dołączam do wszystkich zadowolonych klientów Pana Filipa.
Nic dodać nic ująć. Doradca na wagę złota. Bardzo profesjonalne podejście do każdego zagadnienia. Cierpliwy i rzetelny profesjonalista, który zna się na swojej pracy. Utrzymuje stały kontakt i bardzo szybko odpowiada na każde zapytanie.
Pomoc Pana Filipa okazała się niezbędna w mojej sytuacji.
Właściwy człowiek na właściwym miejscu.”

Jędrzej Bązi

26 kwietnia 2018

„Starałem się o kredyt hipoteczny i znajoma poleciła mi pana Filipa. Był to doskonały wybór, cała papierologia mnie ominela, kontakt niemalże 24h na dobę. Pomoc pana Filipa polegała przede wszystkim na wyborze najlepszej opcji kredytowej dopasowanej do moich potrzeb oraz wyjaśnieniu skomplikowanych procedur bankowych. Dzięki temu, że pośredniczył w procesie kredytowym mój czas został maksymalnie zaoszczędzony i tak naprawdę po trzech tygodniach i dwóch spotkaniach temat jest POZYTYWNIE zakończony. Serdecznie polecam ! Piona dla Filipa !!!!!”

Karolina Leciak

22 maja 2018

„Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Filipem! Doskonały kontakt, dyspozycyjność oraz rzetelna i fachowa pomoc. Dzięki Panu Filipowi wszystko poszło gładko, przygotował dla nas doskonałą ofertę. Naprawdę polecam!”

Dorota Kempa

23 grudnia 2017

„Pan Filip, prócz oczywistych zdolności w swojej branży, posiada również niesamowite umiejętności interpersonalne i wykazuje się pełnym zaangażowaniem w rozwiązywanie problemów swoich klientów. Wszystko było dla nas jasne i przekazane w tak przystępnej formie, że nie pozostaje nam nic innego jak z czystym sercem polecać go dalej!”

Katarzyna Jędrzejewska

08 lutego 2018

„Profesjonalizm, dyspozycyjność, doskonały kontakt, fachowe doradztwo a przy tym uprzejmy, miły i sympatyczny . Polecam.”

Opinie Klientów

Rafał Pielka

04 września 2017

„Pana Filipa polecił nam znajomy, potrzebowaliśmy porady związanej z kredytem hipotecznym a w zasadzie pomocy w całym procesie jego uzyskania, na co jak najbardziej mogliśmy liczyć. Pan Filip wybrał dla nas najkorzystniejszą ofertę, służył radą podczas komletowania dokumentów, objaśnił wszystkie szczegóły zawarte w umowie i pomógł uniknąć ukrytych kosztów. Wszelkie trudności które się pojawiały były usuwane w najszybszy możliwy sposób. Poza sprawą kredytu hipotecznego niejednokrotnie prosiłem Filipa o pomoc i zawsze ją uzyskałem. Jeśli szukacie fachowca w branży finansowej to z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Pana Filipa.”

Mateusz Wartalski

10 września 2017

„Pan Filip bardzo mi pomógł w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Do całej sprawy podszedł bardzo poważnie, indywidualnie i z należytą starannością. Zdumiony jestem pamięcią Pana Filipa, który prowadząc mnóstwo innych spraw, o mojej zawsze pamiętał z zachowaniem najdrobniejszych szczegółów. Ponadto, dom który chciałem kupić praktycznie żaden bank nie chciał sfinansować, a reprezentujący firmę Dyrektorzy Finansowi pan Filip mimo wszystko znalazł rozwiązanie. A teraz najlepsze – załatwienie tego kredytu zajęło równo MIESIĄC! Od dnia złożenia wniosku po wypłate środków  😉 z czystym sercem i sumieniem polecam współpracę z tym Panem. Pozdrawiam”

Asia Lach

22 września 2017

„Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Filipem. Pomógł nam przy wyborze kredytu hipotecznego oraz przeprowadził przez cały proces zawarcia kredytu. Wyczerpująco odpowiadał na zadawane przez nas pytania. W porównaniu z innym doradcą, z którym kontaktowaliśmy się wcześniej wyróżniał się zorientowaniem w temacie. Dzięki jego pomocy proces formalny przebiegł szybko i bezproblemowo.”

Dariusz Patynowski

04 września 2017

„Pana Filipa poznałem przez naszego znajomego ,miałem dość trudną sytuację finansową .Pan Filip pomógł nam w kredycie i poprowadził przez wszystkie formalności wzorowo godny polecenia fachowiec w swojej branży”

Marcin Gonera

18 września 2017

„Polecam Pana Filipa przy wyborze oferty kredytu hipotecznego. Jego pomoc była bardzo konkretna i adekwatna do potrzeb. Szybko, profesjonalnie i uprzejmie.”

Agnieszka Kowalczyk

05 września 2017

„Pan Filip pomagał nam w pozyskaniu kredytu na dom. Wszystko zostało załatwione PERFEKCYJNIE. Wszystko zostało bardzo dokładnie przedstawione i wytłumaczone. Odpowiadał na wszystkie nasze pytania. Jest to pierwszy DORADCA do którego wrócę i którego w 100% mogę polecić.”

Jakub Cieślik

22 września 2017

„Bardzo polecam współpracę z p. Filipem, profesjonalizm, wiedza i świetne podejście do klienta to największe atuty p.Malachowskiego.
Dzięki Niemu mam leasing i kredyt na bardzo dobrych warunkach, a stały nadzór p.Filipa nad całym procesem formalno prawnym świadczy o jego maksymalnym zaangażowaniu w każdy temat ,który przygotowuje.”

Marcin Socha

08 września 2017

„Profesjonalista”

Michał Nadgrodkiewicz

06 września 2017

„Bardzo polecam – z Filipem jako doradcą przeszliśmy przez żmudny i bardzo skomplikowany proces wyboru najkorzystniejszej formy sfinansowania zakupu nieruchomości. Otrzymaliśmy pełną, bardzo profesjonalną poradę, kilka analiz kosztowo-finansowych, listę rekomendacji itd. Przeprowadzając całą transakcję czułem się pewnie , że dokonuję właściwego wyboru. Bardzo polecam – współpraca z Filipem ułatwia życie i przynosi oszczędności czasu i pieniędzy”

Top